Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування

Лот №2: Cертифікат на запис пісні (вокалу) у студії Олега Шака

Олег Шак
Заслужений артист України, композитор, співак, поет і аранжувальник.

Народився 23 січня 1965 року в м Кременці Тернопільської області (Україна).

Працював музичним керівником і аранжувальником в Театрі пісні Павла Зіброва. У цей час відбувається активна співпраця з багатьма відомими українськими виконавцями: К. Бужинської, Т. Піскарьовою, Н.Бучінской, Л. Сандулесою, В.Павліком, П. Чорним і багатьма іншими. Творчість Олега Шака широка та різноманітна. Це - музика та аранжування для багатьох відомих виконавців, мюзиклів, художніх та документальних фільмів, серіалів як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва:
"Кактус і Олена", "Жіночі сльози", "Сьома пелюстка", "Сюрприз", заголовні пісні до серіалів «Серцю не накажеш», «Рідні люди», аранжування до мюзиклу бродвейського зразка "Екватор". Активно та успішно розвивається сольна кар'єра артиста. У 2006 році був виданий перший сольний альбом «Незваний гість». Другий же, альбом під назвою "За хмарами" вийшов у кінці 2008 року і відзначився новими мотивами, проникливістю душевної лірики. У альбом увійшло 22 трека, серед яких пісні з серіалу "Рідні люди" та "Серцю не накажеш", а так само саундтрек до художнього фільму «Кактус і Олена». Кожна його пісня - це історія життя, історія дружби, любові.

"Будь-яке покликання вимагає праці, часом прискіпливого, часом грандіозного, але ніколи дрібного, адже талант - усього лише пропуск у мистецтво. Справжню насолоду артисту повинна приносити його робота, а працювати у задоволення, як відомо, - найкраща нагорода" - стверждує Олег Шак.

Сайт: http://www.olegshak.com/
Студія "Shak music",
Адреса: Київ, вул.Тверський тупик 4.