Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
24 чер
0

Візит до Українського медико – соціального центру ветеранів війни

Візит до Українського медико – соціального центру ветеранів війни залишив в наших душах неабиякі емоції…Сучасна лікарня на 600 ліжок, яка щорічно приймає понад 9 тисяч ветеранів війни з усіх регіонів України. З листопада 2014 року центр проводить реабілітацію учасників АТО. На базі закладу формується головний центр реабілітації демобілізованих бійців антитерористичної операції.
Діяльність нашого фонду націлена переважно на допомогу дітям, але ми не забуваємо про наших воїнів, які ціною свого життя та здоров’я боронять наше майбутнє та майбутнє наших дітей.
На чолі закладу стоїть професійна та гідна людина, заслужений лікар України Юрій Олександрович Гріненко. Із бесіди із Юрієм Олександровичем, ми дізналися про певні потреби центру, перш за все, керівництво закладу запрошує на роботу психологів, фізичних реабілітологів та лікарів – реабілітологів. Наші хлопці, які отримали в боротьбі за наше мирне життя, психічні та фізичні каліцтва, зараз потребують нашої допомоги. Ви маєте нагоду отримати не лише гідну роботу, але й допомогти нашим воякам, які як ніколи, потребують уваги та допомоги суспільства. Пишіть у особисті повідомлення, ми надамо Вам координати для зв’язку. Ознайомитись із діяльністю закладу Ви можете тут: www.udmscvv.com


Приймали участь: Олег Репеде, Татьяна Репеде, Фірсова Єлизавета