Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
02 чер
0

2 червня продовження флеш-мобів проекту «Дитина - не товар».

видео: https://youtu.be/xt2wGnWFGuQ

2 червня Благодійний фонд «Здорове дитинство без меж» прийняв участь у справжньому сімейному святі, організованому нашими партнерами - Асоціацією багатодітних родин "Перлина", присвяченому Міжнародному дню Захисту дітей. Урочистий захід відбувався під патронатом голови Вишгородської районної ради в музеї - заповіднику с. Нові Петрівці.

В програмі заходу проводилися конкурси, пікнік, самокатоперегони, дитяча дискотека. Від нашого фонду ми передали призи та подарунки діточкам, сертифікати від “Smile park” та сертифікати на сімейне відвідування SPA комплексу від наших постійних партнерів Замку-готелю «Вишеград». Яскравим подарунком для присутніх став виступ нашого волонтера, співачки Тетяни Доканіної. На заході ми продовжили серію флеш - мобів проекту «Дитина - не товар». Нагадаємо, що проект "Дитина не товар" створено спільно із Департаментом боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, за підтримки Міністерства соціальної політики та Управління ювенальної превенції України.

Віце - президент фонду Тетяна Репеде розповіла батькам про найнебезпечніші загрози, пов`язані із пропажею дітей та наголосила на тому, які дії повинні вчиняти батьки у разі виникнення небезпечних ситуацій.