Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
04 сер
0

Проведення спеціальних інформаційно-просвітницьких заходів на Київській дитячій залізниці

Проведення спеціальних інформаційно-просвітницьких заходів на Київській дитячій залізниці

На початку повномасштабного вторгнення, багатьом з нас здалося, що життя призупинилось на завжди, це стало неабияким шоком для кожного українця.
Однак багато з нас зрозуміли, що в світі немає більш дієвої допомоги для виживання, навіть у найжахливіших умовах, ніж усвідомлення, що твоє життя це найцінніше, за все.

Розуміння цього, спонукає нас до дій, направлених на вивчення та дотримання правил для створення свого безпечного проживання та життєдіяльності. Ми повинні навчитись розпізнавати небезпеку і вміти поводитись в надзвичайних умовах, задля збереження свого життя, життя рідних та близьких нам людей.

І як перший результат такої діяльності, це у співпраці з Благодійною організацією «Благодійним фондом «ОЛЕКСАНДРА ПІКАЛОВА» у нас вже є напрацювання в організації та проведенні спеціальних інформаційно-просвітницьких заходів та навчання серед дітей закладу позашкільної освіти Київської дитячої залізниці, та її співробітників, щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами та правил поведінки у разі їх виявлення.

Такі навчання проводились з Міжнародним оператором протимінної діяльності The HALO Trust, що почав працювати в Україні з 2015 року разом з БО «Благодійний фондом «ХАЛО Траст Україна» в розмінуванні окремих районів Донецької і Луганської областей в зоні російсько-українського протистояння внаслідок бойових дій на сході України.

Наразі цією організацією, ведеться практична фаза реалізації Спільного проєкту щодо безпосереднього очищення (розмінування) спільно з підрозділами ДСНС на територіях нашої країни, а саме: проводиться гуманітарне розмінування ділянок місцевості та акваторій водних об'єктів від боєприпасів та інших вибухонебезпечних предметів.

Дякуємо за підтримку та участь фахівців Міжнародного оператора протимінної діяльності The HALO Trust, та сподіваємось на активізацію і регулярність навчально-пізнавальних заходів.


Приймали участь: Татьяна Репеде, Олег Репеде