Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
08 гру
0

«Давай зробимо це- Україно!»

Віце-президент Благодійного фонду «Здорове дитинство без меж» взяла участь в «Всеукраїнської конференції Let’s Do It, Ukraine!», що відбулась 7 грудня 2018 року у приміщенні КМДА за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 36.

Запрошення прийняли з задоволенням, так як мали до цього заходу неабиякий інтерес, саме напередодні ми розмістили на своєму сайті спільне з Управлінням організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки Національної поліції України, О Г О Л О Ш Е Н Н Я:
«.. про пошук кращих екологічних проектів, направлених на захист водних ресурсів України, авторами яких є учні шкіл, та студенти учбових закладів, для підтримки авторів в їх реалізації».

На конференції були присутні представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадського суспільства, активісти молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, лідери учнівського і студентського самоврядування, благодійники.

Ми донесли до присутніх свій основний меседж і сподіваємось, що талановита молодь, яка потребує допомоги в реалізації своїх проектів направлених на покращення екологічної ситуації водних ресурсів України, зможе розраховувати на співпрацю з нами.
Щиро дякуємо організаторам «Всеукраїнської конференції Let’s Do It, Ukraine!»

за створення комунікативної платформи для налагодження співробітництва між органами державної влади та громадськістю у галузі реалізації соціально-значущих проектів, за популяризацію прикладів взаємодії бізнесу та волонтерських організацій;

ми раді новим знайомствам, які ми сподіваємось переростуть в спільну діяльність для досягнення мети, зробити нашу країну квітучою, а дітей щасливими.


Приймали участь: Татьяна Репеде