Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
23 лют
0

Нова епоха народжує нову генерацію українців!

Людяність, працьовитість, шляхетність, мужність українського народу об’єднані загальнонаціональною ідеєю – зберегти та захистити Україну, іі майбутнє, стали обов’язком кожного, хто має в серці Безумовну Любов!
Істина Любові до Ближнього визначає нас, як цивілізованих людей!
Так важливо сьогодні бути відкритими та уважними один до одного. Сміливо та віддано наші захисники боронять нашу землю для майбутнього України!

Ми знаємо, що Добро Переможе! Бо саме сьогодні чимало громад об’єднанні цінністю допомагати, незважаючи, де вони територіально знаходяться.

Допомагати вистояти та здобути Перемогу ЗСУ, щиро дбати про майбутнє - про дітей, про сім’ї, де є діти, про освіту, що є свободою та визначальним вектором розвитку майбутнього нашої країни.

Освітяни НВК №157 та БО БФ «Здорове дитинство без меж», об’єднані проєктом «Жінка, що виховує націю» в співпраці заради майбутнього нашої держави, і надалі підтримують та долучаються своїм ресурсом до благодійних акцій - колег та партнерів, і робиться це - як зазвичай, з великим задоволенням та відповідальністю.

Ми щиро дякуємо ГО «Матусяни мають право», в особі Марини Чумак – громаді села Матусів Черкаської області та БО «Незламний дух України», в особі Олександра Костогриза, які вкотре організували допомогу сільськогосподарських продуктів та долучилися до благодійних заходів допомоги дітям та сім’ям, що опинилися в скрутному становищі.

20 лютого 2023 року під час відвідин Центру комплексної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю Оболонського району міста Києва де відбулося свято «У переддень весни»,
ми радо передали солодощі дітям, які зібрала та передала Матусівська громада Шполянського району Черкаської області.

А вже сьогодні 23 лютого, в ЦКРДіМ з інвалідністю Оболонського району м. Києва діти та молодь на Кулінарному клубі з Людмилою ГАЙДЕЙ начиняли млинці та коштували традиційні українськи страви.
Як відомо 20 лютого розпочався останній тиждень перед Великодним постом. Традиційно саме у ці дні відзначають Масляну. Здавна заведено випікати млинці та влаштовувати народні гуляння, проводжаючи зиму і зустрічаючи весну.


Шана всім дорослим, які мають велике серце та в такий непростий для українців час дарують частинку своєї душі дітям!

Щиро дякуємо директору Центру Вероніці Безлер за гостинність!

Вдячність Кирилові Фесику, Юлії Гришиній, Тетяні Репеде, Олександрові Костогризу, Марині Чумак за чуйність та людяність! Життя триває! Переможе Світло!

Партнерство заради поширенню наших вікових цінностей дає життєдайну силу кожному сьогодні жити та працювати в Україні!

Україна зростає у новому вимірі, де добрі справи – об’єднують!

Діти - майбутнє України!

Україною в серці!


Приймали участь: Татьяна Репеде, Олег Репеде