Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
24 лис
0

Святкуємо Новий рік з дітьми!

Через поле, через ліс,
З пагорба в долину
Подарунки зайчик віз
Діткам на ялинку.
Миколай раненько встав,
Снігу торбу назбирав
І побіг чимдуж до річки
Заморозити водичку.


Новий рік – одне з найулюбленіших свят у році, особливо для дітей.Навіть у цей нелегкий воєнний час важливо навчити дітей вірити у казку та не втрачати віру,
до Нового року 2023 дітки
неодмінно готують новорічні вірші, за свої старання всі вони отримують солодкі подарунки, тож з нетерпінням чекають свята.

Для досягнення основних цілей Фонду надання благодійної допомоги для сприяння законним інтересам бенефіціарів (фізичних осіб, територіальних громад, неприбуткових організацій, а також юридичних осіб) у сферах благодійної діяльності, а також розвитку і підтримки цих сфер у суспільних інтересах, а саме:

- сприяння розвитку культури, в тому числі реалізації програм національно-культурного розвитку, доступові всіх верств населення, особливо малозабезпечених, до культурних цінностей та художньої творчості;
- БО БФ «Здорове дитинство без меж» став офіційним партнером Театру живої дії «Камелот».

До особливого зимового свята малюків та підлітків,
Театр живої дії «Камелот» пропонує:
з наближенням Новорічних та Різдвяних свят – Святого Миколая, Святвечора, Різдво Христове, Щедрого вечора, Нового року, Святої Маланки, святого Василя, Театр на передсвятковий та святковий час створив «Вітальню Святого Миколая», яка надає дітям та дорослим багато веселих, цікавих та корисних, розваг.

«Вітальня Святого Миколая», у цей час працює кожного вихідного та святкового дня, по 4-6 годин. У «Вітальні» працюють 4-6 акторів (деякі актори постійно, деякі будуть змінюватися в зв’язку з різноманітністю майстер-класів та дійств).
Постійно у «Вітальні» знаходяться:
- «Святий Миколай», який завжди готовий поспілкуватися з дітьми та дорослими, вислухати їх бажання, сфотографуватися з ними.
- «Пошта Святого Миколая»: стіл з усіма канцелярськими приладдями (святковий папір та конверти, стрічки та чорнила); ельф-помічник, який допоможе та підкаже за потреби; скринька, куди кожен зможе вкинути листа «Святому Миколаю», або іншим чарівним та святковим персонажам, з побажаннями та проханнями. За бажання, листа можна буде написати чарівними святковими символами.
- «Декорований простір» - призначений для створення яскравих, веселих та незабутніх світлин у казковому, фантазійному чи історичному костюмі з належним антуражем та обраним персонажем.

Проводиться театралізований казково-пригодницький квест для дітей «Зимова казка у школі магів та чарівниць».

А також, інші розваги, які можуть змінювати одна одну: це -

- «Підготовка юних лицарів» - до участі у справжньому Святковому «Лицарському Турнірі». Усі рицарські обладунки абсолютно безпечні (м’яка зброя, надійний захист), як для учасників, так і для глядачів.
- «Підготовка юних стрільців» - до участі у справжніх «Змаганнях Робін Гуда». Усі ці обладунки теж, абсолютно безпечні (м’яка тятива на луці, стріли з м’якими наконечниками, спеціальна мішень «без промаху»), як для учасників, так і для глядачів.
- Справжній Новорічний «Лицарський Турнір» - діти мають унікальну можливість прийняти участь у лицарському турнірі, випробувати себе у володінні трьома видами (безпечної м’якої) зброї, в присутності шляхетних суддів та маленьких «Прекрасних Панночок». (Ті, хто до цього пройшов курс підготовки юних лицарів мають беззаперечну «перевагу»).
- «Змагання Робін Гуда» - хлопець стріляє краще за «Соколине Око», або дівчина більш влучніша ніж Принцеса Меріда !!! Тоді це шанс сповістити про це всім навкруги! Діти мають унікальну можливість прийняти участь у стрілецькому турнірі та з’ясувати, хто найвлучніший стрілець в Казковій Країні. (Ті, хто до цього пройшов курс підготовки юних стрільців мають беззаперечну «перевагу»).
- «Будиночок Чаклунки» - відвідайте Чаклунку, в її будинку, і вона розповість дітям та дорослим таємниці старовинних рун, допоможе зробити рунічний амулет та надасть гарне святкове пророцтво.
- «Кабінет Зіллявара» - майстер по зіллях не буде готувати зілля перетворення або сили, а із задоволенням поділиться з дітьми та дорослими секретами трав та інгредієнтів, які допоможуть зробити смачний святковий напій, або навіть приготувати такий напій та усіх пригостити.

Також працюють наступні майстер-класи:

- «Майстерня новорічних іграшок» - зробити самому незвичайну ялинкову іграшку завжди дуже цікаво. Така іграшка буде не менш красивою, ніж купована, а радості принесе навіть більше.
- «Пряниковий будинок» - де майстриня, яка володіє стародавнім рецептом пряників, допоможе створити цікавий і смачний подарунок. Пряники виготовлені лише з натуральних інгредієнтів. Кожен зможе обрати форму та оформлення, і насолодитись творчим процесом разом з дітьми, чи спробувати самому.
- «Таємниці кіномайстерності» - де актори Театру із задоволенням поділяться деякими таємницями того, як створюються фільми, та з особливими секретами каскадерської майстерності.
- «Книжкова майстерня». Якщо у ваших дітей є улюблена книжка, але вона від часу прийшла в непридатність, то принесіть її і архіваріус-літописець допоможе її відновити. І почитає вголос усім свої улюблені історії.
- «Святкове дефіле». Хочете створити самостійно свій власний оригінальний святковий костюм для своєї дитини або для себе? Із задоволенням вам тут допоможуть порадами і практикою. І навчать як правильно цей костюм представити.

Крім цього, ще окремо:

- «День фотосесії». У який дітям та дорослим надає послуги професійний фотограф.
- «День відеоролика». У який є можливість дітям та дорослим прийняти участь у знимках професійного святкового відеоролика.

Театр живої дії «Камелот» знається на створенні чудової, казкової, доброї атмосфери Зимових Свят. Весь необхідний для цього реквізит театр має свій: костюми, декорації, обладунки, антураж та безліч дрібничок, які допомагають створити святковий настрій.
Чекаємо на гостей!


Приймали участь: Татьяна Репеде