Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
09 січ
0

Продовжуємо добру традицію дарувати дітям свято!

У взаємодії з Департаментом авіаційної безпеки МВС України / Центр авіаційного забезпечення Національної поліції України / Управління авіації та поліції на воді, та особисто з директором фонду - Репеде Олегом з Новорічними вітаннями та подарунками завітали до родин з дітками Донеччини, що перебувають біля ліній зіткнення, де просто зараз йдуть запеклі бої.

Наша мета - подарувати святковий настрій дітям Донеччини, які попри війну в країні вірять та сподіваються на новорічне диво!
Іграшки, подарункові новорічні набори, різноманітні смаколики, одяг, канцелярські товари для діточок та, найголовніше - увага наших воїнів, що боронять країну та дбають про збереження дитинства маленьких українців, створили діточкам святковий настрій та надали відчуття захисту та турботи!

Мужні воїни творчо та креативно підійшли до організації святкової подорожі до дітей, спорядившись новорічними капелюшками - ковпачками та святковими чувальчиками для подарунків від Святого Миколая.

Новорічне вбрання в поєднанні з військовою амуніцією виглядає вкрай зворушливо!

Творчий підхід наших воїнів свідчить про глибоке розуміння захисниками дитячих потреб та їх щире бажання подарувати дітям святкові миті! Життя повинно продовжуватись.

Всі ми, дорослі, добре розуміємо, що найголовніша потреба кожної дитини - відчуття безпеки та захисту!

Саме ці, такі необхідні емоції та почуття, подарували маленьким українцям наші захисники!

Кожна дитина, до якої завітали наші «Залізні Миколайчики» отримала в подарунок особливу книгу, роль якої сьогодні складно переоцінити!
“Книга виживання. Протимінна безпека» - віршована інструкція правил безпеки, створена Благодійною організацією благодійним фондом «Здорове дитинство без меж», консультант - Сергії Науменко - полковник поліції, начальник Департаменту авіаційної безпеки МВС України.
Нам дуже важливо, щоб ця книжка виконала свою призначену місію.

Це книжка на важливу тему: «Протимінна безпека».

Насичена ілюстрованим матеріалом, коротким віршованим текстом - що ефективно для сприйняття та вивчення на пам’ять, з використанням імерсивних технологій.

Отже, друзі, слідкуйте за нашими новинами та #дбаємопромайбутнєпокоління разом!

З перемогою у серці!


#ядопомагаюдітям
#дбаємопромайбутнєпокоління
#дякуємо_ЗСУ


Приймали участь: Олег Репеде, Татьяна Репеде, РУТЕНІЯ