Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
18 бер
0

«Книга виживання» в дії. Полтавська область

Створення умов безпечного життєвого середовища населення - це важлива та відповідальна робота, яку сьогодні проводять урядові та неурядові організації, заклади освіти, волонтери тощо.

Яскравим прикладом взаємодії та тісної співпраці в цьому напрямку став захід організований освітянами закладу Лучанської ЗОШ I-III ступенів Лохвицької Міської ради Полтавської області, для своїх учнів.

Разом зі своїми вчителями діти пройшли цікавий квест, де вчилися відрізняти вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватись, які знаки про них попереджають та яких правил безпечної поведінки потрібно дотримуватись, якщо побачив міну чи боєприпас.

Наприкінці заходу на учнів чекав сюрприз від песика ПАТРОНА. Сюрпризом стала наша "КНИГА ВИЖИВАННЯ" "Протимінна безпека". Посібник, що потрапив до рук кожного початківця закладу освіти, став настільною книгою вже з першої миті.

На запрошення нашого партнера БО БФ «Фонд Святого Андрія» Saint Andrew Charity Foundation до заходу долучилась і заступниця директора нашого фонду, авторка «Книги виживання. Протимінна безпека» Тетяна Репеде.

Відбулося тепле та цікаве спілкування з діточками та освітянами закладу, що є важливою складовою нашої роботи та прикладом взаємодії громадськості і освітніх закладів в напрямку створення безпечного освітнього та життєвого середовища шляхом організації освітніх заходів.

Зустріч, хоч і онлайн, але стала доволі тремтливою для дітей! Після зустрічі діти, як один, вигукували: "Уявіть, справжня авторка з нами говорила!", "Я ще ні разу не бачив справжню авторку!" "Ого, у нас зустріч автором книжки була!". Саме такі дитячі емоції надихають нашу команду на подальші звершення!

Учні уважно слухали авторку, активно опрацьовували зміст книги, сканували QR коди, які розміщені на сторінках, з цікавістью розглядали міни у 3D-форматі та не один раз перечитували віршовані правила зі сторінок книги.

Завершальним етапом та цікавинкою було завдання від авторки - розфарбувати нашу забрендовану героїню Тетянку-освітянку, яке учні виконували з неабияким задоволенням.

????????Дякуємо всім учасникам та організаторам заходу!