Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування

Лот №6: Диск, футболка і кепка від легендарної рок-групи Green Grey

Диск з автографом, футболка і кепка від легендарної рок-групи Green Grey

Відеоповідомлення від зірки: https://www.youtube.com/watch?v=dNLlD4UgVNA

Green Grey - українська рок-група, засновник нового стилю «даброк», легенда та взірець мільйонів прихильників всього світу. Green Grey першими в історії української музики двічі брали участь в церемонії нагородження MTV Europe, уклали контракт з компанією Pepsi в 1996 році.

На окрему увагу заслуговує діяльність групи поза музики. Дизель (Андрій Яценко) називає Green Grey соціальної командою, вважаючи, що музиканти не повинні залишатися осторонь від того, чим живее їхня країна.

В середині 90-х Green Grey співпрацювали з організацією Greenpeace Україна і саме з її подачі в 1995 році брали участь в акції протесту, що проходила в Києві перед будівлею французького посольства, - це була реакція на випробування ядерної зброї, проведені Францією.

У 2013 році спільно з UNICEF Україна група Green Grey ініціювала акцію «Допоможіть знайти», спрямовану на актуалізацію проблеми пошуку сімей для дітей, позбавлених батьківського піклування. В рамках акції була записана пісня і знятий кліп з однойменною назвою.

У багатьох своїх композиціях Green Grey також піднімають різні гостросоціальні теми: забруднення навколишнього середовища ( «Чорний сніг»), проблеми наркоманії («Депресивний листопад») і СНІДу ( «Білий прапор»), ностальгію за батьківщиною («Емігрант »), війну на сході України (кавер на пісню ДДТ« Не стріляй »).