Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування

Лот №8: Дизайнерська сукня від бренду «PTITSA»

«PTITSA» - це молодий український бренд одягу з натуральними тканинами, яскравими кольорами і оригінальними аплікаціями.

Основа концепції дизайну визначається створенням асортименту речей виразних і мальовничих тонів. А використання натуральних тканин допомагає звести до мінімуму забруднення повітря, грунту і води. У колекціях актуальна ідея здорового способу життя. Прихильницями бренду є дівчата-мрійниці, які не бояться відкривати для себе нові горизонти і сміливо крокують назустріч безхмарному майбутньому! Вони вміють МРІЯТИ. Здатні ВІДЧУВАТИ. Кожен їхній вихід у світ - це як політ дивовижних і благородних мандрівників неба.

Барвиста палітра кольорів дозволяє налаштуватися на променистий настрій прекрасним прихильницям цього молодого бренду. Ми прагнемо зробити Ваш день яскравим і незабутнім! «PTITSA» дарує можливість відправитися в світ нових фантазій для сучасної жінки, що живе в реальному світі. Для такої жінки створеный одяг з химерними принтами, здатними нагадати про дитячі пригоди і мрії, і дорослими силуетами, не тільки повертаючими до реальності, але і передбачаючими майбутнє.

Чому було обрано таку назву і фірмовий знак у вигляді птаха, що летить? Ідейному автору бренда такий союз здався виразним і образним. І найбільш підходящим для візуалізації прекрасної половини людства! Мабуть, ви знайомі з романом Ентоні Берджеса «Механiчний апельсин». Якщо так, то ідея назви української марки одягу «PTITSA» постане перед вами також знайомою. І це не залежить від того, до якого народу світу ви належите. Відомий американський письменник використовує вигаданий сленг, який має російську основу. Саме слово «ptitsa» неодноразово використовується в його романі при описі дівчат або жінок. Його смислове значення - «цiпочка», «красуня» - яскраво асоціюється з птахою, що розпушила своє пір'я. Концептуальна назва бренду «PTITSA» - це символ щастя і надії. Коли жінку називають пташкою, це сприймається як комплімент. Це захоплюючий образ, що дозволяє усвідомити всю силу і жіночність, дану їй від природи.

Недарма ж саме про птахів, про цих чаруючих істот, складено так багато казок. «PTITSA» - це політ фантазії. Птахи - так само як і зірки - давно стали персонажем символічним! Згадаймо хоча б Царівну - Лебідь з казки Пушкіна про царя Салтана. Вона була птахою чарівною, романтичною, що належить якомусь прекрасному, далекому і привабливому, але явно не буденному світу ... Так і шанувальниці нашої молодої марки можуть побувати як в ролі приземленої натури, що не витає в хмарах, так і перетворитися в вольових, сильних і вільних дівчат, здатних до польоту. У тих особистостей, які теж є чиєюсь мрією. Такою чистою, ніжною, щирою ... Адже наші покупниці - це небесні пташечки із земною долею.

https://www.instagram.com/ptitsalove
https://www.facebook.com/100007164965009