Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування

Лот №19: Незабутній відпочинок на острові Тенеріфе (Канарські острови)

Лот від Тетяни Гуцал (Доканіної) - співачки, волонтера та громадського діяча. Сертифікат на один тиждень проживання в комфортабельних апартаментах на о.Тенеріфе (Канарські острови) для сім'ї.

Тенеріфе - найцікавіший з Канарських островів, острів вічної весни та рай на землі. Більш того, за кількістю і якістю розважальних парків на одиницю площі він може посперечатися з будь-яким іншим курортним регіоном Іспанії.На Тенеріфе розташовані 5 кліматичних зон. На півдні середньорічна температура 25,5 градуси. 360 днів на рік без дощів.

Скористатися тижнем відпочинку може сім'я або сімейна пара проживаюча спільно у громадському шлюбі. Апартаменти типу студіо, розміщення максимум 4 людини (2 дорослих +2 дітей до 12 років), з культурно-розважальними заходами клубу. Також надається безкоштовний трансфер аеропорт-готель-аеропорт та персональний гід та помічник на весь період відпочинку! Харчування, транспортні витрати, екскурсійні витрати не включені. В цілях рекламної акції під час відпочинку на курорті буде проведена презентація концепції клубного відпочинку, тривалістю 90 хв, що є обов'язковою умовою.