Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
29 вер
0

ЗМI про нас

Здорове дитинство без меж”, на рахунку якого за 14 років існування більш ніж 400 благодійних заходів та акцій, зараз розвиває новий напрямок – так зване “Жіноче крило”, який об’єднує молодих та цілеспрямованих дівчат-волонтерів у справі доброчинності.


“Ми вдячні Марині Гарбуз, президенту Федерації Мотоспорту Києва, за всебічну підтримку проекту. Участь у виставці – це не лише можливість придбати роботу майстра, але й зробити свій внесок у справу доброчинності”- каже віце-президент благодійного фонду “Здорове дитинство без меж”, – Тетяна Репеде.
БФ “

uasbk.com

Саме 24 вересня під час змагань відбудеться благодійна виставка-продаж фото робіт найкращого спортивного фотографа України Андрія Мартіна, кошти від якої підуть на потреби діточок із особливими потребами (аутизм, ДЦП, легка та помірна розумова відсталість) Вишгородської районної спеціальної загальноосвітньої школи "Надія" - це можливість не лише придбати роботу майстра, але й зробити свій внесок у справу доброчинності.

auto.sport.ua

Проведіть останні теплі дні із задоволенням і користю разом із нами та майстром своєї справи, спортивним фотографом Андрієм Мартіном на Фіналі Чемпіонату України з кільцевих мотоперегонів. Благодійна виставка - продаж робот Мартіна, кошти від якої підуть на потреби діточок із особливими потребами (аутизм, ДЦП, легка та помірна розумова відсталість) Вишгородської районної спеціальної загальноосвітньої школи "Надія" - це можливість не лише придбати роботу майстра, але й зробити свій внесок у справу доброчинності. Чекаємо на вас!

eventbu.com

24 вересня, на території Спорткомплексу “Чайка” відбудеться благодійна виставка – продаж фоторобіт спортивного фотографа Андрія Мартіна, організована благодійним фондом “Здорове дитинство без меж”.

vyshgorod.city

Во время соревнований пройдет и благотворительная выставка-продажа фотографий спортивного фотографа Андрея Мартина, собранные средства с которой пойдут на потребности детей, страдающих аутизмом, ДЦП, легкой и умеренной умственной отсталостью Вышгородской районной специальной общеобразовательной школы «Надія».

xsport.ua

В рамках события организаторы также проведут благотворительную выставку работ фотографа Андрея Мартина. Все средства, собранные от продажи работ, будут переданы на помощь больным детям.

tvoyshans.club

Средства, собранные от продажи работ, будут переданы в Вышгородскую районную специальную общеобразовательную школу «Надія», в которой учаться дети с особенными потребностями (аутизм, ДЦП, умственная отсталость).

womanmagazine-npp.com, starcity-official.com

24 вересня благодійний фонд “Здорове дитинство без меж” провів виставку – продаж фоторобіт спортивного фотографа Андрія Мартіна. Захід проходив на території Спорткомплексу “Чайка” за підтримки президента Федерації Мотоспорту Києва, Марії Гарбуз, під час Фіналу Чемпіонату України з кільцевих мотоперегонів. Зібрані кошти були передані батьківському комітету на нужди діточок з особливими потребами (аутизм, ДЦП, легка та помірна розумова відсталість) Вишгородської районної спеціальної загальноосвітньої школи “Надія”.

luckyukraine.in.ua

Приймали участь: Татьяна Репеде, Мосийчук Елена, Світлана Єлісєєва