Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
11 гру
0

День відкритих дверей у Вишгородській спеціальній загальноосвітній школі ,,Надія".

1 Грудня 2017 року у школі ,,Надія" відбувся День відкритих дверей, присвячений Міжнародному дню людей з інвалідністю.
Хочемо подякувати усім, хто завітав до школи у цей день. Багато хто з гостей є давніми друзями закладу, дехто з небайдужих до проблем дітей з інвалідністю завітав до школи вперше.

Представники фонду, віце-президент благодійного фонду «Здорове дитинство без меж» Тетяна Репеде, народний Герой України, парамедик Олена Мосійчук, волонтер Коваль Крістіна, також були у числі гостей.

Адміністрація закладу та батьківський комітет розказали про освітню програму школи ,,Надія" та зміни, які відбулися з часу проведення ,,Благодійної фото виставки" фондом 24.08.2017, зібрані кошти після якої пішли на потреби школи.

Також на день відкритих дверей завітали представники Вишгородської Районної ради, Меріам Невіднича та Ірині Похиталюк, спеціалісти районного товариства Червоного Хреста, Ганна Скубілова та Валентина Кашка, завідуюча районною дитячою бібліотекою, Валентина Скора, голова Новопетрівської сільської ради, Родіон Старенький, відео блоггер інтернет-сторінки @uptownpost, активіст інтернет-сторінки «Життя міста Вишгород», Ігор Дунайський, педагоги загальноосвітніх шкіл, які працюють з особливими дітьми.

Щиро дякуємо всім Вам за увагу, за постійну турботу і підтримку, а не тільки у Міжнародний День людей з інвалідністю.

Двері школи ,,Надія" відкриті для друзів щодня!


Приймали участь: Татьяна Репеде, Мосийчук Елена, Кристина Коваль