Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
01 чер
0

Соціальне відео «Дитина не товар»

В рамках реалізації спільного проекту Благодійного фонду «Здорове дитинство без меж» та Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України ", Дитина - не товар", за підтримки Міністерства соціальної політики України, Управління ювенальної превенції України, знято та змонтовано відео-ролик (вірусне відео), що має соціальні прояви, під умовною назвою «Дитина – не товар».

Основна мета – привернути увагу до найголовнішого. Не стояти осторонь важливих суспільних проблем.
Це - головна мета нашої роботи!

Соціальне відео «Дитина не товар» спрямоване змусити суспільство замислитись над тим, що кожен може відчути біль від втрати дитини.

Кожен повинен себе запитати, що він зробив особисто, щоб не потрапити в таку ситуацію і що він буде робити у разі біди.
Волонтери фонду, соціально відповідальний український бізнес, громадські діячі, ЗМІ, представники шоу бізнесу - всі ми об’єднали зусилля щоб наші діти не стали «живим товаром».

«За сюжетом відео-ролика щаслива, впевнена в собі матуся, нічого не підозрюючи на безпечному в її розумінні шляху – губить дитину. Режисером навмисно не вказано в кінці ролика жодного телефонного номера, куди треба дзвонити в такій ситуації, в кінці ролика темна пустота.
За задумкою режисера, сюжет ролика повинен стати вибухом нашої свідомості «А що я робитиму якщо «Я» втрачу свою дитину».

Message - тільки батьки відповідальні за все що відбувається з дитиною.