Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
04 травня
0

Ми на платформі гуманітарного штабу КОВА «Київщина: захистимо і відбудуємо!»

Ми на платформі гуманітарного штабу КОВА «Київщина: захистимо і відбудуємо!» - куратор - Олексій Кулеба відповідальна особа від КОВА – Віталій Власюк.


Дуже важливим на цьому етапі є - налагодження збору благодійних (добровільних) внесків і пожертв (далі благодійні внески) від юридичних та фізичних осіб (далі благодійниками) грошових коштів для потреб фінансування за напрямами видатків, для
• сприяння обороноздатності та мобілізаційній готовності країни, захисту населення у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного стану;
• сприяння здійсненню державних, регіональних, місцевих та міжнародних програм, спрямованих на поліпшення соціально-економічного становища в Україні;
• запобігання природним і техногенним катастрофам та ліквідація їх наслідків, допомога постраждалим внаслідок катастроф, збройних конфліктів і нещасних випадків, а також біженцям та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах, та інш.
Для акумуляції фінансових та людських ресурсів, направлених на вирішення соціально важливих завдань Київщини, ми повинні об’єднати можливості на рівні держави, бізнесу, громадського сектору та окремих людей, підсилюючи один одного ми зможемо більше, ніж поодинці. На реалізацію основної мети та цілей меморандуму про партнерство та співпрацю між ЗДБМ та КОДА Благодійною організацією БФ «Здорове дитинство без меж» залучено більше чотирьох мільйонів гривень благодійних надходжень на потреби Київської області.
Визначення сфери, виду, місця (території), строків реалізації і набувачів благодійної допомоги Благодійнимим фондом відбувається першочергово за потребами координаційного центру гуманітарного штабу КОВА.
Частина благодійних (добровільних) внесків і пожертв БО БФ «Здорове дитинство без меж» вже використана за визначеними конкретними цілями.

Так, згідно запиту одного з бойових батальйонів Київщини, Благодійною організацією БФ «Здорове дитинство без меж» закуплено і вже передано 500 одиниць предметів одягу загальною вартістю 566 341 гривень. Якісні вироби від PREDATOR Military Gear and Equipment (Anna Madrak “WALKIRIA” – Офіційний сайт: https://predathor.pl / Інста - @sklep.predathor / ФБ - https://www.facebook.com/sklep.predathor ), а саме: тактичні сорочки, штани, армійські куртки, кепки та панчохи вже зігрівають наших хлопців.

- БО БФ «Здорове дитинство без меж» очікує на поставку з Туреччини 87 пар взуття для військових згідно сплаченого інвойсу на суму 5 000.00 EURO

- БО БФ «Здорове дитинство без меж» вже передано «обладнання» для військових на суму 342 720 грн.

І ще, про що теж хочемо повідомити, з самого початку війни починаючи з 04 березня у самий її розпал, ми допомагали «продуктами харчування», грошовими коштами бійцям територіальної оборони, та жителям Київщини, в напрямку Гостомель, Ірпінь, Буча, Горенка. Дякувати БОГУ ті люди, з якими ми тоді спілкувались, зараз живі і здорові, а воїни і далі виконують свою почесну місію. І вже коли буде можливим, обов’язково ми з ними ще зустрінемось, сфотографуємось, і викладемо фоточки, бо в період з 04 по 07 березня, зрозуміло що «фотозвіти» не робились, там було «гаряче».
Працюємо далі, формуються потреби, на меті продовження роботи у напрямку організації харчування та забезпечення потреб мешканців Київщини, що постраждали внаслідок російського вторгнення, допомога у забезпеченні наших захисників необхідним обладнанням для підвищення обороноздатності з метою захисту населення у надзвичайних ситуаціях воєнного стану в країні та відбудови зруйнованої інфраструктури.
З інформацією щодо реалізації проєкту БО БФ «Здорове дитинство без меж» «Україна потребує допомоги» Ви можете також ознайомитись на офіційних сторінках
«Київщина: захистимо і відбудуємо»
https://www.facebook.com/108605421793130/posts/122160293770976/?d=n
Кулеба Олексій
https://www.facebook.com/100063766975042/posts/395322345936661/?d=n