Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
15 чер
0

У мене є майбутнє

Команда БФ ГО «Здорове дитинство без меж» 7 червня долучилась до дитячого благодійного заходу «У мене є майбутнє», організаторами якого виступили, волонтер Ксюша Київська, громадський діяч заслужений журналіст України Марина Володимирівна Кінах!

Психологи організації «Здорове дитинство без меж», Тетяна Репеде -віце- президент фонду, Олег Репеде -президент фонду, та юні волонтери разом з організаторами заходу, зустрічали гостей столиці, серед яких були діти загиблих учасників ООС, діти постраждалих внаслідок бойових дій в зоні ООС, дітей воїнів ООС. Метою роботи психологів фонду було: пробудувати безпеку, та створити комфортне психологічне середовище для дітей. Програма вікенду була насичена!

Екскурсія до ГУНПУ у м. Київ, музею досягнень «Братів Кличків», кінотеатри, оглядова екскурсія містом, зустрічі з зірками спорту та ТВ.
9 червня - фінал, дитячий благодійний фестиваль. Атмосфера заходу була дуже радісна та мотивуюча!

Цей захід підіймає важливі теми для суспільства: звернути увагу громадськості на проблеми які існують у дітей, а також продемонструвати власним прикладом інструменти допомоги та підтримки! До цього проекту долучилися люди із різних сфер діяльності, де кожен мав свою місію, та зону відповідальності, а об’єднало всіх щире бажання не займатися популізмом, а діяти, допомагати і бути корисним своїми професійними здобутками. На обличчях дітей усмішки, і іншого не треба!

Небайдужість - наша сила!

Висловлюємо подяку організаторам проекту, від початку до кінця, все було професійно та вражаюче, саме такі особистості задають рівень та вектор нашого розвитку.


Приймали участь: Олег Репеде, Татьяна Репеде, Юлiя Фомiна