Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
09 травня
0

Нагородження БО БФ «Здорове дитинство без меж» на ІІ Всеукраїнському форумі Протидіі булінгу

Завдячуючи своїй активній громадській ініціативі та позиції щодо організації  та проведення заходів  направлених  на запобігання проявів булінгу (цькуванню) в шкільному середовищі, та підготовці  «антибулінгових»  програм направлених на  забезпечення безпечного шкільного середовища,
стали учасниками обговорення напередодні прийняття ЗУ від 18 грудня 2018 року № 2657 – VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню) (брифінг в Верховній Раді України).
 
В подальшому ввійшли до складу  робочої групи Міністерства освіти та науки України, з  розроблення нормативно-правових актів з питань протидії та попередження булінгу (цькування) в закладах освіти,  на виконання пункту 2 розділу II «Прикінцеві положення» Плану організації підготовки проєктів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України від 18 грудня 2018 р. № 2657-УІІІ «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)».

В цьому напрямку реалізовано ряд соціальних проєктів, що складало в собі просвітницькі акції, соціальні ролики, розповсюдження друкованої продукції з попередженнями щодо негативного явища, та інш. Це - флешмоби, тренінги в навчальних закладах, на кшталт «Обережно булінг» «Руки допомоги» у співпраці з Ювенальною Поліцією,  Управлінням поліції на воді та повітряної підтримки НПУ, Департаментом боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Міністерством соціальної політики України, та міжнародними організаціями.


Приймали участь: Татьяна Репеде