Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
21 гру
0

Тетяна Петракова подарувала «Новорічний Благодійний Бал» для дітей

19 грудня в Українському Домі відбувся «Новорічний благодійний бал». Благодійний вечор «Дитячі мрії» поєднав діток з реабілітаційного табору «Лісова Застава» та дітлахів, які активно приймали участь у творчих проектах.

Організатором заходу стала Тетяна Петракова головний редактор «Ukrainian People», автор багатьох соціальних проектів.

За її словами: «Заради того, щоб бачити дитячі посмішки, заради світлого творчого майбутнього наших дітей, та заради мирного неба над їх головами, сьогодні варто кожному з нас жити».

Під час заходу до привітання малечі приєдналися: яскрава Наталія Валевська, енергійний Дмитро Коляденко, та чарівний дует «Анна-Марія», громадські діячі: Марина Кінах, Лана Луцкая, Алла Мартинюк, Олена Мосійчук,Татьяна Репеде, Сергій Позняк , Ксюша Київская. Протягом святкового вечора малеча отримали багато емоцій, та подарунків від партнерів заходу, солодкий великий пиріг від «L’kafa Group».

Дитячі обличчя сяяли радістю і випромінювали стільки позитивної енергії, що ніхто не міг залишитися байдужим. Під впливом емоцій дорослі поринули у своє дитинство і разом із малечею загадували бажання.

Щирість людських почуттів творить дива! Новорічні свята починаються саме з Дня Святого Миколая, віддаючи отримуєш ,ще більше. Новий рік – це особливий час для кожного з нас, який надихає нас мріяти!

Джерело


Приймали участь: UKRAINIAN PEOPLE, Мосийчук Елена, Татьяна Репеде, LKAFA GROUP