Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
13 бер
0

Прес-конференція 16 березня: Презентація благодійного аукціону «Будинок мрії»

Здійснимо мрію вихованців дитячого будинку родини Дехтяренко жити у «Будинку Мрії”

Дата: 16.03.2018
Час: 12:00 – 13:00
Місце: Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16 “Ukrinform”

Громадські діячі, артисти та бізнесмени об’єдналися для того, щоб здійснити мрію вихованців дитячого будинку родини Дехтяренко жити у «Будинку Мрії”.
Дитячий будинок сімейного типу здатний забезпечити комплексність виховного впливу на формування особистості дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування.

Тут вона набуває навичок та вміння міжособистісних стосунків, засвоює позитивні зразки поведінки дорослих, розвиває прагнення до самовдосконалення.
Дитячий будинок сімейного типу родини Дехтяренків був створений 2012 року за розпорядженням Районної Києво - Святошинської адміністрації.
До створення це була багатодітна родина, в якій зростали троє дітей. Після створення, до Дитячого будинку сімейного типу було влаштовано 18 дітей. «Будинок Мрії» буде забезпечувати повне самостійне життя дітей, котрі юридично (не фактично) вийшли з родини.

Розуміючи гостроту цієї проблеми та важливість цієї інновації, родина, після реалізації проекту (закінчення будівельних робіт), готова поділитись своїм досвідом цього проекту, що стане прикладом щонайменше як для 50-ти дитячих будинків сімейного типу в Київській області.

Благодійний Фонд “Здорове дитинство без меж” (“Healthy Childhood Without Borders”) у співпраці з ініціативною групою Громадських діячів, артистів та бізнесменів, представниками культури, проводить прес-конференцію з приводу Благодійного аукціону, 16 березня 2018 року, з 12:00 - 13:00.

На прес-конференції будуть обговорені питання Дитячих Будинків сімейного типу, повідомлено про результати акції «Пий каву – допомагай дітям» для Дитячого будинку сімейного типу Дехтяренко та анонсовано лоти аукціону.
Присутні на прес-конференції:

Головний спікер:

- Анатолій Дехтяренко, батько - вихователь
- Тетяна Репеде, Віце-президент БФ “Здорове дитинство без меж”;
- Гайде Різаєва, кримсько-татарський волонтер, визнана жінкою року у Франції 2015 році;
- Усама Кафа, президент L’kafa Group;
- Тетяна Петракова, громадський діяч, автор соціальних проектів, головний редактор соціального глянцу “Ukrainian people”;
- Тетяна Гуцал (Доканіна), співачка, громадський діяч, волонтер фонду.
- Олена Рихальська, кандидат психологічних наук, психотерапевт, тренер в області психології успіху і сімейної психотерапії, експерт проекту «Говорить Україна».

Мета прес-конференціії: розповісти про інноваційний проект у рамках дитячого будинку сімейного типу “Дехтяренко”, презентація найякравіших лотів, аннонсування дати проведення аукціону, залучення підтримки медіа та ЗМІ.

Мета аукціону: зібрати 500 000 грн для закінчення будівельних робіт будинку для дітей родини, котрі юридично (не фактично) вийшли з родини.
Об’єднати активних громадян нашої країни та зробити насправді добру справу для родини Дехтяренко.

У цей вечір учасники зможуть насолодитися неформальним спілкуванням, виставкою – продажем ексклюзивної коллекції лотів, вечерею від шеф-кухаря, аукціоном, виступами зірок, ведучим та найголовніше – ДОПОМОГТИ РОДИНІ!

Діти, яким ми допоможемо:
Дехтяренко Георгій
Дехтяренко Богдана
Дехтяренко Борис
Дехтяренко Євген (Нечволод )
Дехтяренко Богдан ( Мазепа)
Линник Денис
Линник Таня
Линник Паша
Ясько Віталій
Томченко Рома
Томченко Діма
Конюк Каріна
Пацьора Ірина
Томченко Саша
Піонтковський Владислав

Організатори:

- Благодійний фонд “Здорове дитинство без меж” є добровільною членською благодійною організацією, незалежною від будь яких політичних партій, громадських рухів та організацій.

На рахунку Благодійного фонду, із моменту утворення у 2004 році, понад 400 проведених благодійних акцій.
“Ми постійно рухаємося вперед, залучаючи до справи доброчинності нових волонтерів та меценатів, кожного дня допомагаючи нудженним.”

Сторiнка дитячого будинку
Facebook Благодійного Фонду
Координатор проекту: Коваль Крістіна (067) 486-01-01


Приймали участь: Татьяна Репеде, Кристина Коваль