Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
06 кві
0

ЗМІ про #НайдобрішийАукціон для проекту «Будинок мрії»

"Здорове дитинство без меж”, на рахунку якого за 14 років існування більш ніж 400 благодійних заходів та акцій, зараз розвиває новий напрямок – так зване “Жіноче крило”, який об’єднує молодих та цілеспрямованих дівчат-волонтерів у справі доброчинності.

apriorimagazine.com.ua

В останній день березня мережа ресторанів L’Kafa Cafе разом з Благодійним Фондом «Здорове дитинство без меж» організували благодійний аукціон «Будинок мрії».

harved.biz
В 2012 році за розпорядженням Районної Києво-Святошинської адміністрації був створений дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ) родини Дехтяренко. До створення, це була багатодітна родина, в якій зростали троє дітей. Після створення, до Дитячого будинку сімейного типу було влаштовано 18 дітей. Родина прийняла рішення всиновлювати дітей, якщо біологічні батьки або родичі не захочуть забрати дитину. Сьогодні в ДБСТ виховується 15 дітей, з яких п'ятеро - діти-інваліди з дитинства. Дехтяренко, як батьки, зайнялися питанням влаштування майбутнього дітей. В травні 2013 року родина розпочала будівництво ще одного будинку на території ДБСТ. Тож метою аукціону було зібрати кошти, щоб допомогти родині закінчити будівництво дому.

womanmagazine-npp.com
В ресторані L’Kafa Cafе зібралися зіркові гості, культурні та громадські діячі, політики, художники аби приєднатися до добра. Метою аукціону «Будинок мрії» є збір коштів для того, щоб закінчити будівництво дитячого будинку сімейного типу (ДБСТ) для сім’ї Дехтяренко. На сьогоднішній день в ДБСТ виховується 15 дітей, п'ятеро - діти-інваліди з дитинства.

izum.ua
Ведучими вечора були Андрій Зрожевський та Олег Шевчук, популярні ведучі тревел-шоу на ICTV «Особливості національної роботи». Гарний настрій присутнім дарували заслужений артист України Олександр Шак та Тетяна Доканіна, а також світлове шоу «Led Show».

ukrpeople.com
«Головне наше щастя – це діти!» - за словами Тетяни Репеде, віце-президента благодійного фонду «Здорове дитинство без меж». 31 березня жіночі крила фонду та L’kafa Group провели благодійний Аукціон на підтримку проекту “Будинок мрії”, дитячого будинку сімейного типу родини Дехтяренко.

partybeep.com - Фотозвiт
Дякуємо абсолютно всім хто долучився до даної акції, та наблизив цю прекрасну сім’ю до їхньої мрії. Тільки об’єднавшись всі разом ми можемо бути великою частиною добра!