Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
19 чер
0

Засідання робочої групи в міністерстві соціальної політики

14 червня 2018 року в конференц-залі Міністерства соціальної політики, за адресою м. Київ, вул. Еспланадна 8/10, відбулося засідання робочої групи з нормативно-правових актів у сфері протидії торгівлі людьми, до списку учасників якої, було занесено і представників Благодійного фонду «Здорове дитинство без меж».

Засідання робочої групи, відбувалось під головуванням заступника міністра Федорович Наталії Володимирівни. У відповідності до порядку денного на засіданні робочої групи з протидії торгівлі людьми, відбулось обговорення питання, про проведення інформаційної кампанії з питань протидії торгівлі людьми з метою відзначення «Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми», що відзначається 30 липня, починаючи з 2014 року.

Заступник міністра наголосила на необхідності активізації та координації спільних зусиль щодо проведення інформаційно-просвітницьких заходів з протидії торгівлі людьми, розміщення соціальної реклами, обговорення пропозицій до проведення інформаційної кампанії.

Благодійний фонд «Здорове дитинство без меж», прийме активну участь в заходах направлених для підвищення інформованості громадськості про глобальну проблему торгівлі людьми, і привернення уваги до тяжкого становища дітей, саме захист інтересів дитини є пріоритетним напрямком діяльності фонду, що якраз і лягло в основу проекту, «STOP» «Дитина не товар!».

Цей проект успішно стартував з серії флешмобів, 01 червня цього року, під час проведення Національною поліцією м. Києва, заходу присвяченому Міжнародному дню Захисту дітей, під назвою «Свято «Я, Ти - Ми разом».

Закликаємо наше суспільство не бути байдужими до цієї проблеми, вивчати її, і протидіяти цьому злочину.