Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
02 травня
0

Старт проекту «Дитина – не товар»

Благодійний фонд «Здорове дитинство без меж» повідомляє про початок спільно з Департаментом боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України, проекту «Дитина – не товар».
Основна ініціатива проекту запобігти будь – яким проявам насильства щодо дітей, як особистості, вберегти від непоправних кроків, довірливих або тимчасово зневірених дітей, що попали в складну життєву ситуацію. Дитина – це особлива увага суспільства, і сьогодні діти повинні знаходитись у центрі уваги суспільства і наша основна задача – надати дітям і суспільству, інформаційний сервіс і дієву допомогу.
Ми як соціально активна частина суспільства не можемо стояти осторонь проблем дитини, хочемо поєднати наші зусилля та повноваження держави в особі Національної поліції, яка вже має особливий досвід та відчутні результати в роботі з дітьми. Робота по розшуку зниклих дітей, з підлітками схильними до бродяжництва, з дитячою проституцією - це тільки дещиця тієї кропіткої роботи, про яку суспільство повинне знати.
Долучайтесь до проекту, ми впевнені що багатьом нашим співвітчизникам не байдуже, яким стане майбутнє і діти нашої країни.