Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
28 вер
0

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ НЕНАСИЛЬСТВА

Міжнародний день ненасильства з'явився в 2007 році. Тоді 15 липня на черговій асамблеї ООН, була прийнята резолюція та проголошене це свято. Доречі, дата Міжнародного дня ненасильства була обрана зовсім не випадково. Саме 2 жовтня 1869 року народився Махатма Ганді. У резолюції ООН сказано, що Міжнародний день ненасильства служить додатковим приводом для того, щоб «пропагувати ненасильство, в тому числі шляхом освітньої і суспільно-роз'яснювальної роботи». Тому не дивно, що саме 2 жовтня, коли відзначається це свято, проходить велика кількість інформативних заходів.

Благодійний фонд «Здорове дитинство без меж» в цей день проводить спільну із Ювенальною превенцією України акцію, та долучається до даного свята із закликом та бажанням сповістити всіх людей про цю дату. Наша спільна мета - уникнути та попередити насильство відносно дітей та в дитячому середовищі.

Цього року флешмоб відбудеться у SOS Дитячому містечу у м. Бровари для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Мета якого зупинити та не допустити насильство та булінг відносно дітей.

Наш постійний партнер ТМ Kompozit як завжди долучається до акції своїми яскравими фарбами. Чекайте на звіти! Протидійте, та кажіть «Ні насиллю та булінгу» кожного дня!


Приймали участь: Fulfilling Life