Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
30 травня
0

Open Justice Day 2019

З0 травня в Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві, відбувся день відкритих дверей для усіх бажаючих!

Ми з задоволенням завітали до державної установи разом зі своїми партнерами - ГО «White Ribbon Ukraine/ Біла Cтрічка Україна (Veronika Mudra )та ВГП« Дитина має Право» ( Наталия Демченко).

Привітав присутніх Станіслав Куценко, очільник столичної юстиції, приємно було зустріти серед присутніх, студентів юридичних факультетів. Фахівці управління столичної юстиції, ознайомили присутніх з історією права українців на протязі останніх 100 років, для прикладу, як оформлювались різні документи, як виконувались рішення судів та реєструвались шлюби. Презентували новітні досягнення в наданні послуг для громадян. Захід запам'ятається присутнім своєю креативністю, учасників чекали тематичні фотозони, правові квести, святкові «свідоцтва» про шлюб, анкети для стажування та багато інших сюрпризів.
Міністерством юстиціі України в рамках проекту "Я маю право" громадяни країни отримуючи практичну підтримку, вирішують свої проблеми, дякуємо


Приймали участь: Татьяна Репеде, Юлiя Фомiна, Біла Стрічка