Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
10 кві
0

Київська область стала форпостом нашої столиці

У повномасштабній війні росії проти України, Київська область стала форпостом нашої столиці. Але ціна стримування цього удару – тисячі поранених, загиблих та внутрішньо переміщених осіб. Це знищена цивільна інфраструктура, школи, дитячі садки, підприємства.

Сьогодні Київська область потребує допомоги. Київщина - це, в першу чергу, люди. Люди, які сьогодні залишились без своїх домівок та звичайного життя.
Першочерговими завданнями сьогодні є захист населення країни, збереження життя матерів та дітей, придбання вартісних спеціальних засобів індивідуального захисту, лікарських та медичних виробів, засобів особистої гігієни, продуктів харчування, предметів речового забезпечення, та ін.;
Саме тому в рамках дії Меморандуму про партнерство та співпрацю між Київською обласною державною адміністрацією та БО БФ «Здорове дитинство без меж» проводиться робота по залученню благодійної та гуманітарної допомоги, та інших надходжень з метою подолання гуманітарної катастрофи, спричиненої військовим вторгненням Росії на території держави та ліквідації її наслідків.

Ми закликаємо Вас долучитися до благодійної ініціативи, зробивши свій внесок у відновлення добробуту нашої країни! Кожна благодійна пожертва – це вагомий крок на шляху до миру!