Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
29 бер
0

Кубок з фехтування. Вперше в історії Київщини — офіційна боротьба з мистецтва двобою холодною зброєю

Вперше в історії Київщини
26 березня на базі броварського спортивного комплексу “Світлотехнік” відбувся відкритий Кубок Київщини з фехтування на шпагах серед дітей 2007-2014 років народження.

Так як це дійсно історична подія для розвитку фехтувальної Київщини, її відвідав олімпійський чемпіон з фехтування, Вадим Гутцайт Міністр молоді та спорту України, голова Національного олімпійського комітету.

Київщину представляли вихованці клубу En.Garde

Дякуємо Збройним силам України за можливість для наших спортсменів тренуватися та виступати на обласних і всеукраїнських змаганнях, прославляти Україну на спортивному фронті міжнародних арен.

Дякуємо заступнику голови КОВА Віталію Власюку за запрошення долучитись до участі в заходах на підтримку молоді і спорту.

Дякуємо за благодійні пожертви від Групи компаній «Нива Переяславщини», за рахунок яких було придбано предмети спортивного призначення, що стали призовим фондом, якими нагородили 8 найкращих фехтувальників у кожній категорії - 48 спортсменів.

Дякуємо зірковій волонтерці, талановитій співачці Тетяні Доканіній, за участь у благодійному заході, де вона акапельно виконала гімн України,
для присутніх це був неймовірний спектр емоцій!

З перемогою у серці!