Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
30 сер
0

ГОЛОВНИЙ ТАБІР КРАЇНИ «КИЇВЩИНА»

Семиденний захід для молоді – Головний табір країни – це яскравий приклад участі органів влади в процесах, котрі стосуються молоді, для попередження негативних проявів в молодіжному середовищі та різних сферах молодіжного життя, з’ясування впливу *війни на молодь і впливу *молоді на війну.

Це беззаперечна відповідальність керівництва Київської обласної військової адміністрації та Міністерства молоді та спорту України, за наше майбутнє покоління.

В цьому і є велика мудрість та далекоглядність керівництва області, яка націлена на налагодження єдиної ціннісно - орієнтованої співпраці серед молоді країни і визначення ресурсів та можливостей для нашої молоді.

З метою взаємодії, об’єднання зусиль та координації діяльності на території Київської області, стосовно спільного просування ініціативи, щодо реалізації Всеукраїнського комплексного освітньо - виховного просвітницького заходу «Головний табір країни. Київщина», та керуючись основним принципом та практикою ефективної взаємодії у відповідності до діючого Меморандуму про партнерство та співпрацю,

що укладений між Київською обласною державною адміністрацією, та Благодійною організацією благодійним фондом «Здорове дитинство без меж» від 04 березня 2022 року, та у відповідності до цілей та сфери благодійної діяльності фонду, для сприяння законним інтересам «Набувачів» у сферах благодійної діяльності, визначених ЗУ «Про благодійність та благодійні організації» від 5 липня 2012 року № 5073-VI, та ст.2.4. СТАТУТУ, а саме:

для сприяння практичному здійсненню загальнодержавних, регіональних, місцевих та міжнародних програм, що спрямовані на поліпшення соціально-економічного становища; сприяння навчанню та розвитку, а також надання допомоги талановитій творчій молоді; всебічне сприяння підвищенню рівня моралі, культури, освіти та духовності в Україні;

особисто ми, долучились до проведення інформаційно-навчальних тренінгів, семінарів, зустрічей з молоддю та до загального адміністрування етапів підготовки та проведення семиденного заходу ДОЗСТ «Чайка».

Наша аудиторія: молодь країни / віком від 18 до 25 років/ 115 представників молоді з усіх громад Київщини та інших регіонів нашої держави.

Зараз ми з вами живемо в надзвичайний час, ніхто з нас, ще півроку тому не міг подумати, що ми будемо жити, навчатися, спілкуватися, коли лунають сирени. На багатьох ділянках фронтів ситуація складна.
Та нас надихають подвиги наших збройних сил України, особливо в глибокому тилу.

Окремої поваги заслуговують керівники багатьох наших вітчизняних підприємств, благодійних та громадських організацій, які окрім підтримки власних працівників, почали займатися наданням благодійної допомоги армії й усім, хто цього потребував, та долучився до соціальних проєктів на підтримку молодіжного руху.


Приймали участь: МАЙБУТНЄ ПОЛІССЯ