Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
13 травня
0

Єднання навколо благодійних справ заради спільної мети - унікальна особливість української нації

Радіємо нагоді завітати до наших партнерів, Науково - виробничої фірми «МС АВІА-ГРЕЙД» - спонсору тиражу «Книга Виживання. Протимінна безпека», частина якого вже передана Запорізькій громаді.

Мета нашої зустрічі - не лише обговорити умови співпраці, а й, в черговий раз висловити слова подяки і поваги до діяльності підприємства, що включає в себе окрім основних виробничих завдань, ще й вирішення питань спрямованих на підтримку громади.

Нещодавно компанією було відкрито Центр авіоніки «AVIAGRADE-ZAPORIZHZYIA POLYTECHNIC», задля сприяння розвитку виробничого, інтелектуального, економічного, кадрового та комерційного потенціалу «МС АВІА-ГРЕЙД» та надання можливості розкрити дослідницький потенціал студентів, впливати на розвиток інновацій, сприяти розв'язанню важливих проблем у сфері авіоніки та безпілотних систем, що зі свого боку позитивно впливає на регіональний та національний розвиток.

Пишаємось співпрацею з командою висококваліфікованих професіоналів, що вже понад 10 років успішно виконують роботи з доопрацювання, модернізації, мілітаризації, демілітаризації та ремонту вертольотів, а також інших типів літальних апаратів та, що вкрай важливо сьогодні - здійснює роботи по забезпеченню потреб Збройних Сил України та Служби безпеки України.

«МС АВІА-ГРЕЙД» є сертифікованим розробником і виробником продукції військового призначення у сфері авіації та співпрацює з провідними підприємствами України та авіаційними компаніями по усьому світу та є прикладом соціально відповідальної української компанії.

Гуртуємось та обʼєднуємось задля нашої перемоги! Дбаємо разом про майбутнє покоління української нації!


Приймали участь: Татьяна Репеде, АВІА-ГРЕЙД