Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
21 жов
0

Форум Добрих Справ

17 жовтня 2024 року у Києві відбувся «Форум добрих справ» - «Від слів до дій».

«Форум Добрих Справ» — це унікальний захід поза політикою, що проходить п’ять років та об’єднує людей з добрим серцем з усієї України. Це місце, де формуються зв’язки та зароджується дружба та захід, який є початком довготривалих партнерств та спільних проєктів, які надихають та змінюють Україну на краще. Але в першу чергу “Форум Добрих Справ” — це люди, які знаходять додаткові години в добі, щоб допомагати один одному у нелегкий військовий час.

Учасниками форуму стали військові, волонтери, представники громадських та благодійних організацій, органів місцевого самоврядування, освіти, культури, бізнесу.

Справжнім подарунком для учасників форуму став виступ Народного аматорського ансамблю української пісні "Молодички".

Відкриття форуму відбулось урочистим виконанням гімну України у виконні Олега Сербіна, Генерального директора Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого, члена президії УБА та співака.

Від організаторів форуму учасників вітали:
Олександр Сосіс співзасновник «Форуму Добрих Справ», голова Наглядової ради Інституту розвитку громадянського суспільства імені Голди Мер, бізнесмен, акціонер АТ «Банк Альянс»; та Тетяна Грабан, директорка Інститут розвитку громадянського суспільства ім. Голди Меїр, організаторка «Форуму Добрих Справ», заступниця голови Ради волонтерів при КОДА.

До участі у форумі «ФОРУМУ ДОБРИХ СПРАВ» та представленні власних проєктів в відповідних частинах форуму, а саме:

«ВІРА У ЗАВТРА»,
«ГЕРОЇ. ОБЛИЧЧЯ ВІЙНИ», та
В ЦЕНТРІ УВАГИ. Наші партнери» - було запрошено більше 20 спікерів, серед яких - представниця БО БФ «Здорове дитинство без меж», заступниця директора фонду, авторка першого в Україні віршованого посібника для дітей з протимінної безпеки - Тетяна Репеде, в межах виступу якої, учасники мали можливість ознайомитись з проєктами безпеково право освітньої платформи FairUkraine https://fair-ukraine.org:

- «Книга виживання. Протимінна безпека». - першого в Україні віршованого посібника з протимінної безпеки для дітей. (Автор: Тетяна Репеде);
- «Конституція для всіх: і великих, і малих» (Автор: Володимир Кравчук/ Керівник проєкту: Ірина Шаганян);
- «Екологічна безпека» (Автор: Тетяна Репеде).

Всі учасники та спікери форуму беззаперечно зійшлись на думці, що на тлі жорстокої війни за свободу, незалежність та територіальну цілісність, український народ став ще більш згуртованим та обʼєднаним! Отже, гуртуємось, підтримуємо та підсилюємо один одного на шляху до нашої перемоги!
Дякуємо організаторам за можливість долучились до професійної та потужної команди Форуму!

Слідкуйте за нашими новинами!