Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування

Лот №11: Ексклюзивна дитяча книга «Пригоди медведика Бумбі» головні персонажі з якої відтворені у вигляді чарівних плюшевих іграшок

Книга надрукована в лімітованій кількості примірників, тому її не можна придбати на поличках книжкових магазинів.

Головний персонаж книги був змальований з образу маленького 6-ти річного хлопчика-сина. Зараз цьому хлопчику 25 років, звати його Танчинець Сергій.

Створювалися малюнки, і тексти, на основі реальних подій з його життя, тому вони настільки вдалі й дивовижні, що не відпускають, скільки не читай.

Казка для молодшого та середнього шкільного віку. Ця історія має всі шанси стати улюбленою для вашої дитини. Вона, хоч і має певну інтригу, доволі прості, не обтяжені багатьма сюжетними лініями, тут немає надто гострих конфліктів між добром і злом. А ще кмітливість, винахідливість, допитливість. Здається, що зі сторінок до тебе протягує руки особливий світ пригод. А ще ваш малюк може впізнати на чудових, просто віртуозних ілюстраціях свої іграшки, які повністю відтворені в плюшевому форматі. А простенькі сюжети цілком можна переказувати, що ми також уже навчилися робити, розглядаючи по ходу малюнки.