Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
09 лис
0

Старт проекту "Від дитини до дитини"

Друзі! Ми продовжуємо!
8 листопада відбувся старт проекту «Від дитини – до дитини» БФ «Здорове дитинство без меж».

Мета проекту: залучення небайдужих та самодостатніх дітей до благодійних акцій, надання підтримки та потрібної уваги дітям з дитячих будинків та інтернатів. В результаті цей проект дає змогу відчути кожному свою важливість - віддаючи отримуєш більше.
Сьогодні ми відвідали НВК №157 та провели зустріч з учнями, які 10 листопада завітають до центру реабілітації дітей «Переяслав», зі своєю програмою та подарунками.

Під час зустрічі, ліцеїсти переглянули фільм за участю народного героя України Олени Мосїйчук- людини, яка своїм особистим прикладом надихає нас на здійснення благодійності.

До ліцеїстів звернулися: віце-президент фонду Тетяна Репеде, волонтери фонду, серед яких талановита співачка, поет, учасниця телепроекту «Голос країни» Тетяна Гуцал, психолог Юлія Онухова, керівник Департаменту водної та повітряної поліції України - Науменко Сергій.

Наша команда дуже вдячна за підтримку проекту талановитій Тетяні Петраковій – головному редактору «Ukrainian people», автору великої кількості соціальних проектів. Її активна життєва позиція надихає неабияким оптимізмом та дає змогу кожного дня долати перешкоди на шляху до здійснення дитячої мрії. Вона також виступила зі звернення до присутніх на відкритті проекту. «Велич людини полягає в тому, скільки добра він зробив по відношенню до інших,»- підкреслила Тетяна в своєму виступі.

Також, завдяки інформаційному партнеру « Ukrainian people», буде проведено фотоконкурс-розіграш запрошення на фестиваль «Діти за майбутнє України», який відбудеться 22 листопада.

Девіз заходу – «Діти можуть навіть більше, ніж дорослі».

Якщо кожний буде робити добро в рамках своїх можливостей, можливості добра будуть безмежні! Знайомство дітей навчальних закладів з дітьми реабілітаційних центрів -це немов з’єднання між морями і океанами, як наприклад з’єднується Північне море та Балтійське, або Середземне море та Атлантичний океан – кордон виражений, але разом вони одне ціле.

Ми відкриваємо свої серця , та дуже раді на цьому шляху відчувати підтримку підростаючого покоління.

Немає різниці стільки тобі років, важливо настільки ти спроможний усвідомити особистий вплив на те, що відбувається навколо.

Добро починається з тебе!