Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
14 лис
0

Турбота про дітей. Захист прав дитини. Розуміння того, що відбувається

Вчора, 13 листопада 2018 року, за адресою м. Київ, вул. Богомольця, 10, МВС України, в адміністративній будівлі, в залі для проведення конференцій, відбулось засідання учасників міжвідомчої робочої групи з удосконалення діяльності підрозділів Національної поліції України з питань захисту прав дитини,
(у межах багатостороннього Меморандуму про взаєморозуміння щодо підтримки впровадження ініціативи із співробітництва у галузі захисту прав дітей, підписаного 31 серпня 2917 року між Міністерством внутрішніх справ України, Національною поліцією України, Представництвом Фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Agriteam Canada Consulting Ltd).

Засідання проходило під головуванням заступника Міністра внутрішніх справ - Ковальчук Тетяни Іванівни, та полковника поліції Зуб Лариси Віталіївни.
Основним завданням заходу було висвітлення питання щодо пріоритетних завдань МВС та Національної поліції України у сфері безпеки та захисту прав дітей.

Учасникам наради, підрозділом ювенальної превенції ДПД Національної поліції України,
було презентовано ряд проектів, направлених на захист прав дітей.

Оскільки питання безпеки наших дітей це спільне завдання держави і суспільства, ми переконані, що успіх будь-якої справи можливий лише шляхом об’єднання наших спільних зусиль, державного та недержавного суспільного сектора, на паритетній основі.

Тому присутність віце-президента Благодійного фонду «Здорове дитинство без меж» Тетяни Репеде, на таких заходах, і є тому підтвердження.

Ми прагнемо змін, і віримо, що разом нам вдасться це зробити.


Приймали участь: Татьяна Репеде