Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
19 гру
0

З Днем Святого Миколая!

В переддень зимового свята Святого Миколая Благодійним фондом «Здорове дитинство без меж» організована благодійна допомога,
КОМУНАЛЬНІЙ УСТАНОВІ "ОБЛАСНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ" ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ, який знаходиться у чарівному місті Новоград-Волинський, в будинку, історія якого сягає в повоєнний час - час лихоліття і розрухи після Другої світової війни.
«Саме з розповідей очевидців стало відомо, що 27 жовтня 1945 року тут знайшли притулок і батьківську турботу обездолені діти-сироти, чиї батьки загинули в кривавих битвах за визволення нашої Батьківщини» - так записано в історії цього закладу, і ми про це повинні пам’ятати.

Зараз це, як спеціалізований будинок дитини - для медико-соціального захисту дітей-сиріт, дітей, які залишились без піклування батьків, з вадами фізичного та розумового розвитку, а також: з органічними ураженнями нервової системи та порушеннями психіки.

Установа підпорядкована управлінню охорони здоров'я Житомирської обласної державної адміністрації. Будинок дитини є закладом охорони здоров'я для медико-соціального захисту дітей -сиріт, дітей-інвалідів, дітей з невиліковними шкіряними захворюваннями, токсоплазмозом, гепатитом В.
(Джерело інформації - з офіційної сторінки Новоград-Волинської міської ради).

Пральна машинка «Beko» для дитячої установи – це потрібний подарунок під Новий рік від Благодійного фонду «Здорове дитинство без меж»,
а також яскраві комплекти в’язаних шапочок з шарфами, та в’язаних подарункових гаманців, додадуть настрою малечі.

Велика подяка Ані Амбарцумян, Ользі Раштановій, Тетяні Кан, Тетяні Доканіній за допомогу в придбанні довгоочікуваного для діток обладнання.
Відправляємо посилку «Новою поштою» та чекаємо на зворотній зв'язок з керівництвом установи.


Приймали участь: Олег Репеде, Татьяна Репеде, Тетяна Доканіна