Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
05 вер
0

СТОПБУЛІНГ: НЕ БІЙСЯ СКАЗАТИ БУЛІНГУ НІ!

04 вересня, в приміщенні «Dialog hub» за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 43 ФОНДУ ОЛЕНИ ПІНЧУК , на передодні проведення Всеукраїнського тижня протидії булінгу в школах, відбулась лекція-тренінг ТЕТЯНИ РЕПЕДЕ на тему: «Коли родина зіткнулась з булінгом».

Початок навчального сезону привід як для радості, так і для пильності! Минулого року в українських школах зафіксували близько 109 тисяч звернень до психологів через цькування. Що важливо – за допомогою зверталися як самі учні, так і батьки із вчителями.

Важливим моментом в проведенні таких заходів є присутність на лекціях представників Міністерства юстиції України, які в рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» інформують громадян про їхні права та надають механізми щодо їх захисту.

ТЕТЯНА МОРАРЬ - державний експерт Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Міністерства юстиції України провела лекцію присутнім, про те що таке булінг, як його попередити та куди звертатися у разі цькування у школі, та як отримати поради та правовий захист.

- Методи протидії булінгу, що батьки і діти мають знати про це,
- що дорослим потрібно знати про стосунки дітей в колективі,
- як захистити власну дитину від булінгу, ці та інші питання підняли для обговорення на лекції-тренінгу для слухачів, учасники заходу:

ТЕТЯНА РЕПЕДЕ Голова ГО «Здорове дитинство без меж»
АНІ АМБАРЦУМЯН Центр дитячої і сімейної психології Fulfilling Life
Фоміна Юлія - гештальт-терапевт, волонтер ГО «Здорове дитинство без меж»
Катерина Рожкова - психолог, сертифікований психотерапевт, PhD in economics, співзасновниця психологічного центру «Сад»

Дякуємо організаторам, учасникам заходу:
AIDS.ua
ГО «Здорове дитинство без меж»