Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
16 гру
0

ДІТИ-ДІТЯМ

20 грудня до дня улюбленого свята всіх дітлахів – Дня Святого Миколая в Колонній залі КМДА відбудеться Дитячий благодійний захід «У мене є майбутнє» для дітей повних сиріт загиблих учасників ООС, дітей постраждалих внаслідок бойових дій в зоні ООС, дітей воїнів ООС, дітей зі Сходу України які шостий рік живуть у жахітті війни ( майже 200 діточок приїдуть на 2 дні до Києва з лінії розмежування), для діток з інвалідністю, дітки з багатодітних сімей та малозабезпечених сімей. В загальній кількості на заході приймуть участь майже 500-т діточок.

Організаторами Дитячого благодійного заходу «У мене є майбутнє» є: Марина Кінах - заслужений журналіст України, громадська діячка та Лазебник Оксана (Ксюша Київська) – волонтер, громадська діячка.

Цей проєкт не залишився поза увагою учнів НВК – ліцею № 157 м. Києва (директор Єрмак Т. М. ). На організованому керівництвом закладу ярмарку, учні ліцею зібрали кошти та передали на придбання майже 500 – та новорічних подарунків, для учасників цього благодійного заходу.

В наш бурхливий час, де часто нав’язуються принципи споживання й антиморалі, ці діти стануть справжніми дорослими людьми, і в подальшому їхньому житті це завжди буде слугувати правильним орієнтиром.

Бажаємо дітям не зупинятися у творенні добра. Щиро дякуємо всім, хто долучився до Дитячого благодійного заходу «У мене є майбутнє» за милосердя, чуйність і вміння реагувати на чужий біль.

Друзі, до зустрічі в Колонній залі КМДА!!! Там учні НВК – ліцею № 157 м. Києва матимуть нагоду познайомляться з дітками, які прибудуть на цей захід та власноруч вручити новорічні подаруночки.