Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
20 лис
0

Просвітницький проєкт «КНИГА ВИЖИВАННЯ»

Проведення заходів в рамках Меморандуму про партнерство та співпрацю між Благодійною організацією благодійним фондом «Здорове дитинство без меж» та Благодійною організацією «Благодійний фонд «ОЛЕКСАНДРА ПІКАЛОВА» - це, яскравий приклад консолідації зусиль та налагодження продуктивної взаємодії у напрямку, патріотичного виховання дітей та молоді, профорієнтаційної роботи з дітьми, реабілітації внутрішньо переміщених дітей, поліпшення матеріального становища набувачів благодійної допомоги, а також реалізації спільних програм та проєктів у соціально-культурній сфері, та інш.

На жаль, в країні все ще йде війна, ми всі її переживаємо, нас захищає ЗСУ і майже весь світ нас підтримує, але діти – одна з найболючіших тем в умовах сьогодення. Наші маленькі люди є найбільш вразливою та незахищеною категорією. І щоб захистити своїх маленьких громадян, ми дорослі повинні створити максимально безпечні умови перебування на території України для дітей та підлітків.

Збереження життя і здоров’я дітей та підлітків, формування у дітей культури безпечної поведінки, прищеплення навичок та знань правил пожежної, мінної безпеки, та цивільного захисту, формування алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої до медичної допомоги – є одним із головних завдань дорослого населення на сьогодні, в умовах війни в країні.



До уваги! «Книга виживання. Мінна безпека».

На наших світлинах. Наочний приклад розповсюдження інформаційного продукту серед дітей під час проведення благодійних заходів.


Приймали участь: Татьяна Репеде