Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
04 бер
0

«Від дитини до дитини», Бельгія, ком’юніті центр Ukrainian Voices RC

Між нами державні кордони, але ми єдині, бо ми, українці, обʼєднані любовʼю до рідної країни та вірою у нашу перемогу!

В межах проєкту «Від дитини до дитини», відбувся захід в Бельгії.

Метою проєкту є налагодження спілкування та спільна участь учнів з різних учбових закладів у важливих соціальних проєктах, в свою чергу нагадуємо, що цей проєкт започатковано нами ще в 2017 році.

Війна внесла страшні та незворотні зміни в життя кожного українця.

Але, ми дорослі, в силах змінити, чи принаймні, помʼякшити деякі важливі моменти життя наших дітей. Бо саме від нас залежить збереження дитинства в умовах війни.

Отже, в грудні 2023 року на запрошення МБФ «Рутенія» ми, разом із нашим партнером анімаційною студією «ToonDrive» завітали до Брюсселю, де в межах робочого візиту відбувся захід для українських дітей, що перебувають зараз на території дружньої Бельгії.

Серед подарунків для діток, які вимушено через війну покинули Україну, знаходились і листівки, написані діточками, які живуть вдома, в Україні.

Саме зараз спостерігаємо за заходами, що проводить МБФ «Рутенія» в межах реалізації цього проєкту, це організація комунікацій між українськими діточками з України і Бельгії, безпосередньо засобами листування та налагодження телемостів. Ми бачимо, як діти малюють малюнки, пишуть свої побажання, роблять подарунки, і вже в невдовзі ми отримаємо посилку з листами з Брюсселю та організуємо і проведемо відповідні заходи в Україні для продовження такого спілкування та взаємодії між дітьми.

Дякуємо всім учасникам та партнерам проєкту «Від дитини до дитини».

Даруйте добро!

Обʼєднуйтесь та обʼєднуйте!

Слідкуйте за нашими новинами.


Приймали участь: Татьяна Репеде, РУТЕНІЯ