Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
04 лис
0

Пресс-релиз "Від дитини до дитини"

10 листопада, відбудеться перший захід у рамках проекту “Від дитини до дитини” у Київському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей “Переяслав”.

Соціальний проект організований БФ «Здорове дитинство без меж». Мета якого - залучити активних, небайдужих та самодостатніх дітей, здатних до співчуття, до благодійних акцій, які проводяться в дитячих будинках та інтернатах.

Освітянська громада НВК№157 виказала ініціативу та стала першим учасником проекту. Більше п'ятидесяти учнів завітають до центру реабілітації дітей “Переяслав” для того, щоб нам, їх батькам та благодійникам, дитячими очима побачити та зрозуміти, що перш за все потрібно мешканцям дитячого будинку, надихнути їх до особистих досягнень та надати їм відчуття впевненості попри їхні недитячі проблеми та нелегкі долі. У програмі: спілкування, обмін емоціями, подарунки особисто від себе, придбані за свої заощаджені кишенькові кошти або зроблені своїми руками. А в завершення зустрічі, відбудеться концерт організований учнями ліцею, волонтерами та зірковими гостями.

“Перед організацією цього проекту, ми попередньо вже здійснили декілька візитів до цього центру з нашими дівчатами психологами. Познайомилися з дітками, педагогами для того, щоб захід пройшов з урахуванням всіх побажань,” – підкреслила Тетяна Репеде, віце-президент фонду.

Паралельно з цим, керівництвом ліцею проведено ряд зустрічей учнів ліцею з волонтерами фонду. Під час зустрічей, ліцеїсти переглянули фільм про народного героя України Олену Мосійчук, яка є прикладом героїзму та натхненником благодійництва.
А також, буде проведено фотоконкурс - розіграш запрошення на фестиваль «Діти за майбутнє України», від інформаційного партнеру проекту «Ukrainian people», який відбудеться 22 листопада. Таким чином до заходу вже підготовлені даруночки, зібрані речі, іграшки, проводяться ярмарки, для збору коштів.

Девіз заходу – «Діти можуть навіть більше, ніж дорослі».