Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
05 травня
0

Зміни починаються із себе (фото)

Великі проекти і справи складаються з кропіткої щоденної праці. Ми повинні приділяти увагу будь яким діям, які підвищують свідомість наших дітей, підкреслюють їх любов до країни та місця в якому вони живуть.
В рамках спільного із Управлінням організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки, Національної поліції України проекту «Здорове довкілля - здорова нація» та ліцеїстами НВК 157, міста Київа, ми організували прибирання на березі Дніпра.
Незабутнє враження у дітей залишилось від подорожі водою, на катерах водної поліції, до місця прибирання. За час перебування дітей з співробітниками підрозділу поліції, вони дізналися дуже багато цікавого з повсякденної роботи нашої поліції.
Нагадаємо, що разом із Департаментом та при безпосередній участі керівника управління Науменко Сергія Миколайовича, ми розробили та розповсюдили в учбових закладах та дитячих установах м. Києва, які відвідували, флаєри на тему: «Правила безпечної поведінки на воді».
Дякуємо нашій новій поліції за підтримку та співпрацю, і за їх чуйне ставлення до дітей, до їхньої небайдужості, якою вони доводять, що вони працюють задля нас з вами.
Наші діти - найкращі!

#healthychildhood #ліцей157 #національнаполіціяукраїни


Приймали участь: Олег Репеде, Татьяна Репеде, Кристина Коваль