Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
26 лют
0

Робоча група МОН України. Пропозиції до ПОРЯДКУ реагування на випадки булінгу

Сьогодні, 26 лютого 2019 року, відбулось чергове засідання робочої групи Міністерства освіти і науки України, з розроблення нормативно-правових актів з питань протидії та попередження булінгу (цькування) в закладах освіти, на виконання ✅пункту 2 розділу II «Прикінцеві положення» Плану організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України від 18 грудня 2018 р. № 2657-УІІІ «Про внесення зміни до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу (цькуванню)».

Голова громадської організації «Здорове дитинство без меж» Татьяна Репеде, відзначила, що засідання пройшло надзвичайно результативно, всі вони вносили та активно обговорювали пропозиції до ПОРЯДКУ реагування на випадки булінгу (цькування) в закладах освіти, цим Порядком будуть прописані конкретні заходи, які стануть дієвими кроками що сприятимуть фактам попередження та протидії в закладах освіти булінгу (цькування), домашнього насильства та насильства за ознакою статі.

Робота над документом ще триває, і до наступного засідання членам робочої групи треба опрацювати наступні свої пропозиції. Плідної роботи.


Приймали участь: Татьяна Репеде