Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
29 лип
0

МЕМОРАНДУМ ПРО ПАРТНЕРСТВО ТА СПІВПРАЦЮ З БО «БФ «ОЛЕКСАНДРА ПІКАЛОВА»

Кожного дня світ змінюється, а разом з ним змінюється і наше життя.

Підписано МЕМОРАНДУМ про партнерство та співпрацю між Благодійною організацією «Благодійним фондом «ОЛЕКСАНДРА ПІКАЛОВА» та Благодійною організацією благодійним фондом «Здорове дитинство без меж».

Метою Меморандуму є консолідація зусиль та налагодження продуктивної взаємодії Сторін у проведенні спільних заходів з патріотичного виховання дітей та молоді, профорієнтаційної роботи з дітьми, реабілітації внутрішньо переміщений дітей, поліпшення матеріального становища набувачів благодійної допомоги, а також реалізації спільних програм та проектів у соціально-культурній сфері.

Для виконання цього Меморандуму Сторони визначили такі напрями співпраці:

  • проведення спільних заходів (змагання, конкурси, семінари, конференції, форуми, тренінги, фестивалі, екскурсії, майстер-класи та інші) за результатами або у процесі спільної діяльності;
  • надання консультацій та обмін інформацією з питань, що мають спільний інтерес. І цей перелік не є вичерпним.


Першим результатам цієї співпраці вже є напрацювання в організації дитячого табору на день «Юний Українець».

Для дітей, які стануть відвідувачами цього табору – це стане незабутньою подією. Освітньо – розважальна програма для дітей з територіальних громад, які безпосередньо постраждали від збройної агресії, для дітей ВПО та дітей військовослужбовців, передбачає «перезавантаження» психологічного стану дітей і надає можливість не просто відпочити, а також робити це з користю.

Рухаємось, далі.

МЕМОРАНДУМ