Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
02 чер
0

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

З цієї нагоди у Кам’янець-Подільській фортеці відбувся найбільший благодійний дитячий фестиваль в Україні «Амбасадор Дитинства» на (https://www.instagram.com/ambassador.dytynstva/) який були запрошені відомі українські артисти – «Зірковий Десант» . (https://www.instagram.com/zirkovyidesant/) До привітань гостей заходу долучився заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.


«Сьогодні, коли ворог намагається вкрасти в наших дітей безтурботні роки, ми робимо усе можливе задля їх мирного та щасливого життя, – зазначив Володимир Юр’єв. – Переконаний в тому, що завдяки сміливості та самовідданості українського народу зараз, наші діти зростатимуть у незалежній та вільній державі в найближчому майбутньому.»
Посадовець вручив відзнаки Президента України “За оборону України” ідейникам благодійного руху, а також подяки обласної військової адміністрації для організаторів фестивалю.

Нагорода відзнакою Президента України «ЗА ОБОРОНУ УКРАЇНИ» - є свідченням взаємного бажання команди однодумців у налагодженні ефективної співпраці з питань проведення заходів направлених на підтримку дітей біженців та дітей переселенців.
Адже після початку повномасштабної війни стало вкрай важливим нам усім, не тільки зберегти життя дітей, а й допомогти їм адаптуватись.
Так, ми об’єднали свої зусилля, підсилюючи один одного ми зможемо більше, ніж поодинці.

За час повномасштабної війни, вже більш ніж 45 тисяч українців і українок відзначені державними нагородами.
За словами президента України Володимира Зеленського, це свідчення щоденного героїзму наших громадян.

Кожен на своєму фронті.


Приймали участь: Татьяна Репеде