Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
16 вер
0

Меморандум про партнерство та співпрацю

Результатом багаторічної співпраці та партнерської участі у соціальних та благодійних проєктах фонду стало підписання Меморандуму про партнерство та співпрацю між БО БФ «Здорове дитинство без меж» та Організацією роботодавців «ВИШГОРОДСЬКА МІСЦЕВА ФЕДЕРАЦІЯ РОБОТОДАВЦІВ У СФЕРІ ТУРИЗМУ».

Метою підписання меморандуму є консолідація зусиль та налагодження продуктивної взаємодії Сторін у проведенні спільних заходів в рамках проєкту «Туристичний кластер 300+» інформаційно-просвітницького напряму роботи з дітьми, які відвідують туристичні локації, з метою створення умов для формування у дітей компетентності стосовно збереження здоров’я, та набуття знань з правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, надання до медичної допомоги.

Наша ціль - збереження життя і здоров’я дітей і підлітків,  формування у дітей культури безпечної поведінки.

Предметом Меморандуму є співпраця та спільна діяльність задля досягнення мети Меморандуму, безпосередньо шляхом розповсюдження методичних та демонстраційних (наочних) матеріалів інформаційно-просвітницького ресурсу «КНИГА ВИЖИВАННЯ. Протимінна безпека.»