Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
28 вер
0

Усиновлення. Просто народжена... серцем!

День усиновлення в Україні щорічно відзначається в останній день вересня.
Це свято відзначається в честь іншого великого церковного свята - Дня святих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії.
Говорити про те, наскільки День усиновлення в Україні важливий можна дуже довго і красиво, але це і так всі розуміють. Це день радості тисяч і тисяч дівчаток і хлопчиків, які знайшли щастя в люблячих і турботливих сім'ях".

В такий урочистий день у першу чергу потрібно привітати людей, які усиновили дитину.
Крім них, особливу подяку заслуговують працівники дитячих будинків, опікуни, а також комісії з усиновлення та інші громадські організації, які займаються всіма питаннями, які стосуються цієї справи.

Так само, у цей день часто проходить досить багато заходів. В основному вони всі організовуються за підтримки волонтерів різних благодійних фондів безпосередньо в дитячих будинках.

Сьогодні в цей чудовий осінній день 28 вересня Благодійний фонд «Здорове дитинство без меж» долучився до проведення Всеукраїнської акції-флешмоб «Усиновленя – це любов назавжди», спрямованої на привернення уваги до дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про усиновлення, що проводиться Службою у справах дітей та сім'ї Вишгородскої райдержадміністрації біля адміністративного будинку, на площі Шевченка.1 міста Вишгород.

Відзначаючи цей день, Благодійний фонд «Healthy Childhood Without Borders» продовжує діяти в заданому для себе напрямку, таким чином актуалізуючи проблеми, які пов’язані з дітками, підіймає суспільний інтерес, закликає людей не бути байдужими до проблем дітей, вивчати їх, зробити кращим майбутнє дитини.


Приймали участь: Татьяна Репеде, Кристина Коваль