Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
02 травня
0

Віддитини до дитини

В рамках реалізації проекту «Від дитини до дитини» та на підтримку команди волонтерів учнівського самоврядування НВК № 157 Оболонського району м. Києва, ми знову відвідали вихованців дитячого будинку с. Циблі Переяслав - Хмельницького району Київської області. За попередньою домовленістю волонтери організували програму «Цікаві професії»із долученням представників професій, які найбільш цікаві вихованцям центру.
Історіями свого успіху поділилися

✅ волонтер фонду - Тетяна Доканіна, співачка, автор та виконавиця, учасниця телепроекту "Голос країни, міжнародного конкурсу «Voice of Astana»

✅ Сергій Науменко , начальник Управління організації діяльності підрозділів поліції на воді та повітряної підтримки Національної поліції України

✅ Ірина Давиденко - співробітник підрозділу кредитування одного з українських банків.

Тетяна Доканіна порадувала всіх присутніх своїм чарівним співом.

Захоплюючим та цікавим моментом став запуск безпілотного літального апарату (дрону) та цікава розповідь Сергія Науменка про технічні засоби, якими оснащена наша поліція.

Щиро дякуємо волонтеру та жінці із великим серцем Оксані Лазебник за передане взуття для діточок центру.

Діти - волонтери підготували подарунки вихованцям, та передали власноруч виготовлені годівнички для птахів, які впевнено можна назвати художнім витвором, людська участь у долі птахів просто життєво необхідно для них, птахи взимку бояться не холоду, а голоду, любов до братів наших менших прививають учням у школі та вдома, і завдяки цьому - наші дітки є активними учасниками природоохоронних акцій.

Як завжди, нам не вистачило відведеного часу, не хотілось дітям припиняти ігри та дружнє спілкування, бо вони вже стали одне одному більше ніж просто друзі.....Ми певні що волонтерська діяльність, один з чинників що допомагає дітям зростати чуйними та щирими. А ми - дорослі повинні підтримати та домогти втіленню дитячих задумів та мрій в життя!

#ВІДДИТИНИДОДИТИНИ #ЦИБЛІ #КИЇВСЬКАОБЛАСТЬ


Приймали участь: Татьяна Репеде, Тетяна Доканіна, Юлiя Фомiна