Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
03 чер
0

До МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

До МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ми як партнери, разом з Управлінням поліції на воді та повітряної підтримки НПУ, та
ювенальною превенцією Національної поліції України, провели спільний захід для діток, що потрапили в складні життєві умови.

Користуючись нагодою, хочемо зазначити, що така співпраця стала можливою завдяки сучасним реформам МВС України, де створення механізмів партнерства з інститутами громадянського суспільства є одним з стратегічних завдань розвитку системи.

А ще саме для нас, цей день, як історична віха, від якої йде відлік діяльності фонду, так 15 років тому, саме з акцій проведених на відзнаку МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ , фонд розпочав свою діяльність.

Цей сьогорічний день ми відзначили прогулянкою по Дніпру на білому катері. Спілкування, веселі ігри разом з аніматорами, солодкий стіл, майстер - клас з виготовлення прикрас, та святкові зачіски дівчаткам, все це – створило неперевершену святкову атмосферу як дітям так і дорослим.

В формі ігор - діткам роз’яснили про їх права, розповіли про можливість існування реальних загроз під час спілкування з незнайомими людьми, нагадали про правила безпечного поводження на воді, та інші застереження.

Повітряні кульки, що прикрашали залу з надписами логотипу спільного з Департаментом боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми проекту «ДИТИНА НЕ ТОВАР», мали на меті привернути увагу дітей, до існуючих проблем пов’язаних з викраденнями та експлуатацією дитини.

Дякуємо всім, хто був з нами в цей святковий день!