Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
17 травня
0

Талановиті люди завжди красиві душею!

"Жіночі крила " нашого фонду кріпнуть, бо до нас долучаються своєю енергією та любов’ю найкращі доньки України. На етапі підготовки проекту «Дитина - не товар» до нас долучилася талановита дівчина Ольга Рибачук. Закінчивши в свій час Київську Дитячу Академію Мистецтв, Ольга усвідомила, що прагне продовжити свій розвиток, і як висновок зараз вона - студентка факультету мистецтва за спеціальністю ілюстрація і книжковий дизайн, Остравського університету, Вищого навчального закладу Чехії.

З самого дитинства Ольгу оточували пензлики і фарби. З п’яти рочків маленька дівчинка могла годинами проводити за малюванням. Зі слів Олі вона продовжує займатися улюбленою справою завдячуючи своїм батькам, які свого часу дали їй підтримку в розвитку таланту. Слід зазначити, що бажання творити прекрасне та покращувати світ навколо себе Ольга успадкувала від своєї матусі, успішного дизайнера інтер’єру, власниці Дизайн студії Ірини Рибачук.

Своїм найціннішим проектом Оля вважає дизайн і розробку української сукні на конкурс краси Mrs. QUEEN OF VOAA UNIVERSE 2017 для своєї матусі.

В реалізациї проекту «Дитина не товар» Ольга як художник розробила логотип проекту та дизайн футболок, які вирізняються своєю креативністю, та відповідають вимогам часу, відображаючи сенс проекту.


Приймали участь: Ольга Рибачук