Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
09 чер
0

Ольга Рибачук розробила логотип та дизайн футболок для проекту «Дитина не товар»

Проект в дії… талановиті люди ... Хто творить проект.

Організатори проекту «Дитина – не товар», підійшли до цього серйозного заходу творчо і виважено, цей процес повинен йти невимушено та цікаво для всіх, для тих кому направлений, і тих хто це проводить.

Розроблений талановитою дівчиною, художником - Ольгою Рибачук, логотип проекту та дизайн футболок, говорить про це переконливо.

Дизайн малюнків за всіма законами творчого процесу виконав свою основну функцію, відобразив головну мету учасників проекту «Дитина – не товар», передав соціальний вміст, сигналізуючи свідомій людині, про існуючу небезпеку. Ці малюнки логотипу та на футболках зрозумілою візуальною мовою, вказують нам на те, чого ми не повинні допустити.

Малюнками передається і характер людей, які задіяні в проекті, це люди, яким не байдуже, яким болить, коли поряд є горе. Робота художника, має експресивний, завершений вигляд, «STOP – Дитина не товар!», що ще можна додати.

Поява у такому дизайні робить наші справи видимими у світі.

P.S. Доречним буде звернути нашу увагу на витвір мистецтва, талановитої дівчини – Ольги Рибачук, дизайн та розробку української сукні на конкурс краси Mrs. QUEEN OF VOAA UNIVERSE2017 для своєї матусі, власниці «Дизайн - Студії Ірини Рибачук»
Ольга Рибачук розробила логотип та дизайн футболок для проекту «Дитина не товар»


Приймали участь: Ольга Рибачук