Потрібна допомога? Пишіть: [email protected]

Пожертвування
03 кві
0

Київщина. Віримо. Міцнішаємо. Відроджуємося

З нагоди другої річниці визволення Київщини у місті Ірпінь відбувся урочистий захід «Київщина. Віримо. Міцнішаємо. Відроджуємося»

В заході взяли участь начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, заступники начальника КОДА, народні депутати України, депутати обласної ради, представники Ради церков та релігійних організацій Київської області, представники Ради волонтерів при Київській обласній державній адміністрації, глави районів та очільники громад, представники дипломатичного корпусу, благодійних фондів, військові, представники бізнесу, громадських організацій тощо.

Під час заходу відбувся виступ Хорової капели ім.Павла Чубинського та прозвучав гімн України у виконанні українського співака Аlekseev.
Для всіх присутніх подарувала свій музичний подарунок у вигляді пісні «Навіщо» українська співачка Masha Danilova. В межах заходу відбулося вручення нагород, подяк, відзнак та цінних подарунків військовим, медикам, освітянам, підприємцям та волонтерам.
Від Ради волонтерів при Київській обласній військовій адміністрації виступила Татьяна Репеде, заступник директора благодійного фонду «Здорове дитинство без меж», яка представила спільне бачення розвитку та підтримки волонтерського руху області.

В ході панельних дискусій в межах заходу були обговорені нагальні питання та визначені чіткі плани відновлення інфраструктури пристоличного регіону, зокрема відбудова житла в межах ініціативи United24, медична та психологічна реабілітація постраждалих, питання відновлення бізнесу, релокації та формування нових можливостей.
Також учасники заходу мали можливість ознайомитися з презентацією віртуального музею війни та програмою реабілітації у доповненій реальності.

Разом до перемоги!